Politika privatnosti

Obvezujemo se da nećemo objavljivati niti prodavati Vaše osobne podatke. Davanjem podataka na ovoj stranici pristajete da te podatke koristi samo Visit Kornati j.d.o.o., sukladno ovoj politici privatnosti i GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka). Prisustvovanjem ili prijavom na bilo koje od izleta koje nudi Visit Kornati, suglasni ste da možemo koristiti grupne fotografije izleta kojima ste prisustvovali kao promotivni materijal na ovoj web stranici ili bilo kojem od naših profila na društvenim mrežama. Pružanjem informacija ovoj stranici pristajete biti na našoj listi pretplatnika na newsletter, s koje se možete jednostavno odjaviti prema vlastitom nahođenju. Također ste suglasni da Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhe naših marketinških aktivnosti. Poštujemo Vašu privatnost i stoga ćemo vaše osobne podatke koristiti u skladu s ovom politikom privatnosti i GDPR-om.

Ova stranica koristi pristupnik plaćanja Stripe i ne dobiva nikakve informacije o kreditnoj kartici kupca. Treba napomenuti da je internet nesigurno okruženje i uvijek postoji mogućnost krađe podataka. Visit Kornati j.d.o.o. ulaže sve napore kako bi osigurao maksimalnu zaštitu dotičnih podataka, ali se ne može smatrati odgovornim za moguću krađu podataka.

Odredbe i uvjeti

Kornati.hr je web stranica tvrtke Visit Kornati j.d.o.o. koja Vam omogućuje rezerviranje izleta brodom u Hrvatskoj. Osim ako nije drugačije navedeno, Visit Kornati je samo posrednik za kupca kod pronalaženja izleta i pružanja informacija i usluge same rezervacije.

Ova stranica nije odgovorna za točnost, korisnost ili dostupnost bilo kojih informacija o proizvodima i uslugama koje se prenose ili su stavljene na raspolaganje putem stranice, te neće biti odgovorna za bilo kakve pogreške ili propuste u tim informacijama. Također, ova stranica neće biti odgovorna za bilo kakvu vrstu kvara krajnjeg dobavljača proizvoda i usluga kupljenih na ovoj stranici.

Prilikom rezervacije gost plaća Naknadu za rezervaciju, a preostali iznos naplaćuje krajnji pružatelj usluge izleta brodom prilikom ukrcaja na brod. Nakon kupnje odabranih proizvoda i usluga na ovim stranicama, Visit Kornati j.d.o.o. izdaje račun kao potvrdu o obavljenoj usluzi posredovanja te vaučer kao potvrdu da je obavljena rezervacija kod pružatelja usluga izleta brodom. Kupac je dužan bon predočiti krajnjem davatelju usluge izleta brodom. Vaučeri su neprenosivi.

Visit Kornati j.d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakvu bolest, ozljedu ili smrt bilo kojeg putnika. Nadalje, Visit Kornati j.d.o.o. nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili oštećenje osobnih stvari tijekom putovanja organiziranog korištenjem ove stranice. Ova stranica nije organizator putovanja, već samo posrednik za kupca kod pronalaženja izleta i pružanja informacija i usluge same rezervacije.

Nema uključenog putnog osiguranja, a Visit Kornati j.d.o.o. preporučuje da nabavite putno osiguranje za pokrivanje svih bolesti, ozljeda ili gubitaka koji se mogu dogoditi tijekom vašeg putovanja.

Politika otkazivanja

U slučaju lošeg vremena, bit će vam ponuđeno da odaberete između 100% povrata Naknade za rezervaciju ili drugog datuma putovanja. Ako želite otkazati svoje putovanje iz bilo kojeg drugog razloga, Naknada za rezervaciju će biti zadržana kao kazna.

Pravne  informacije

Visit Kornati j.d.o.o. (MBS):05715628, osobni identifikacijski broj (OIB):04171060486, sjedište ‘Obala kneza Branimira 14, Zadar, Hrvatska’, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zadru pod matičnim brojem (MBS), email: visitkornati @kornati.hr